On-line kurz Letní speciál
Rostlinný on-line kurz plný receptů na fermentované divoké nápoje, královské zmrzliny na tyči i kopečkové a fermentované delikatesy. Startujeme 28.5.2025
Ke tří letému výročí je letos s 50% slevou!!!
Kategorie: | RAW FOOD |
---|
Zvu vás na divoký a perlivý raw vegan on-line kurz:
LETNÍ SPECIÁL, který začíná v pátek 28.5.2025
Ke tří letému výročí je letos s jedinečnou 50% slevou!!!
Ke tří letému výročí je letos s jedinečnou 50% slevou!!!
Naučím vás královské raw vegan zmrzlinové nanuky s hedvábnou nadýchanou konzistencí, úžasné perlivé limonády z květů, ovoce, i šišek a jehličí a nevšední lokální fermentované delikatesy.
On-line kurz bude probíhat
-14 dnů formou psaných receptů s podrobným foto návodem a video postupy, to vše zasílané na váš email
- dalších 14 dnů vás budu aktivně podporovat ve vašem tvoření
Dál v uzavřené fb skupině, kde budeme společně kontrolovat celý průběh tvoření a proces fermentace.
Budu tam pro vás celý měsíc aktivně odpovídat na všechny dotazy, dávat tipy a rady a motivovat k tvoření.
-14 dnů formou psaných receptů s podrobným foto návodem a video postupy, to vše zasílané na váš email
- dalších 14 dnů vás budu aktivně podporovat ve vašem tvoření
Dál v uzavřené fb skupině, kde budeme společně kontrolovat celý průběh tvoření a proces fermentace.
Budu tam pro vás celý měsíc aktivně odpovídat na všechny dotazy, dávat tipy a rady a motivovat k tvoření.
Co vše se naučíte?
Budeme se věnovat třem okruhům:
Budeme se věnovat třem okruhům:
1. Zmrzliny a nanuky.
Naučím vás královské raw vegan zmrzlinové nanuky s hedvábnou nadýchanou konzistencí. Úžasné nevšední variace kopečkových zmrzlin, plné ovoce, květů, ale i probiotických raw vegan jogurtů. Věnovat se budeme i barevným, bílým a tmavým čokoládovým polevám, jaké jste ještě neměli. Podrobně projdeme vše, od techniky, postupu, náčiní, i po suroviny. V rámci kurzu budete mít slevový kód na boží barevné prášky z cukrfreeshop.cz právě na intenzivní barvení zmrzlin a polev.
2. Fermentované nápoje
Vytvoříme společně mnoho variant divokých perlivých limonád z květů, ovoce, či šišek. Chuťově úžasné a velmi ozdravné řepné kvasy s mnoha příchutěmi. Takový řepný kvas v kokosovém mléce s růžovým pepřem a vanilkou nebo s jahodami a bazalkou přijdou v létě vhod. Kombuchy také nebudou chybět. U nich se můžete těšit na šumivé sekundární kvašení s ovocem, nevšední kávovou, či kakaovou variantu a také kombuchové želé bonbóny. A nakonec ještě barevné rostlinné kefíry.
3. Sezónní nevšední fermentace zeleniny a ovoce.
Sem bude patřit fermentovaný měkký raw chléb, fermentované ovoce ala olivy, fermentovaná zelenina jako startér na rostlinné pomazánky a sýry a mnoho dalšího.
Kurz potrvá 14 plus 14 dnů.
V prvních 14ti dnech vám budou každý den chodit 3 recepty.
-1 recept na zmrzlinu
-1 recept na perlivý nápoj
-1 recept na fermentovaný speciál
-1 recept na perlivý nápoj
-1 recept na fermentovaný speciál
Dalších 14 dnů budete mít možnost tvořit a zkoušet vše dál, s mou každodenní podporou.
Samozřejmě bude na vás, zda se vrhnete vždy do všech 3 receptů nebo si úkoly rozvrstvíte do celého měsíce, či prostě něco vynecháte.
Každý může tvořit dle své chuti a časových možností a nic vám neunikne.
Recepty vám navždy zůstanou a fb skupina ke sdílení také.
Kromě receptů, obdržíte všechny materiály na studování ohledně kombuchy, fermentace a dalších témat, jako např. soupis jedlých květů v pdf souboru.
Kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé.
Všem tématům se budeme plně věnovat a postupy budou sepsány tak, aby je pochopil a tvořil podle nich i úplný začátečník.
Kurz stojí běžně 2800kč, letos pouhých 1400kč, začínáme 28.5.2025
V žádném konkrétním čase není třeba být "on-line".
Všechny materiály vám budou chodit na mail a odkazy na zaheslovaná youtube videa budou k dispozici časově bez omezení.
Všechny materiály vám budou chodit na mail a odkazy na zaheslovaná youtube videa budou k dispozici časově bez omezení.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář